Lamella Kft.
Budapest, XI. kerület,
Bartók Béla út 106-110.
Térkép >>>

Üzletünk telefonszáma:

203 6090

Mobil:

06/70 637-3259

06/30 941-4682

E-mail:

lamella@lamella.hu

 

Bejelentkezés:

Minden regisztrált ügyfelünk részére + 5% kedvezményt biztosítunk a GEALAN típusú műanyag nyílászárók árából, amennyiben a regisztrációt követő 2 héten belül rendelést ad fel!

                               Részletesen a Deceuninck nyílászárókról:

thumb_deceuninck_ablak.jpg
       5 év garancia!
Felhasználás:
 • fix üvegezésű ablakok,
 • bukó és nyíló-bukó ablakok,
 • nyíló-bukó erkélyajtók,
 • toló-bukó erkélyajtók,
 • emelő-toló erkélyejtók,
 • üvegfalak, portálok,
 • beltéri ajtók
arajanlat1.png
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

DECEUNINCK (76mm)

 

 • 6 légkamrás nyílászárók, a kiváló hőszigetelési mutatókért.
 • 76 mm beépítési mélység és horganyzott acélmerevítés, a megfelelő stabilitásért.
 • Középtömítéses rendszer, 3 teljesen körbefutó szigetelőgumi, a szél és az eső elleni kiemelt védelemért.
 • ROTO NT alap biztonsági vasalatrendszer, a magasabb biztonságért (opcionálisan WK1 és WK2 biztonsági szintekkel is).
 • üvegezés: Kiemelt hőszigetelésű üveggel – Ug=1,0W/m2K már alapkivitelben,
 • rendelhető 3 rétegű üvegezéssel (Ug=0,7W/m2K) vagy akár extra hanggátló üvegezéssel.
 • Hőszigetelt üvegeinknél opcionálisan választható a Thermix távtartó (nemesacél plusz műanyag), a fűtés-hűtés költségeinek további csökkentése érdekében.
 • Fehér alapszínen kívül rendelhető fa mintázatú dekorfóliákkal, illetve különleges színű profilbevonatokkal is, amelyek otthonával harmonizálnak.

 

  

 Az egyenes szárnykialakítású Inoutic Prestige profilrendszer időtálló dizájnja a fokozott funkcionalitást a legújabb ablakszerkezet kialakítási technológiákkal egyesíti. A profil a legkiválóbb zajvédelmi és hőszigetelési értékekkel büszkélkedhet, ami olyan optimális és kiváló minőségű termékké teszi, amely maradéktalanul teljesíti a modern építőipar elvárásait.A Deceuninck ablakok megjelenését nem csupán a rövid életű divathullámok befolyásolják, sokkal inkább az örök példa: a természet gazdag és harmonikus színvilága. Igény szerint különleges színhatás választható, amely optimális módon segíti az Ön ötleteit és terveit. Különös figyelmet kap az UV-stabilitás és az időjárással szembeni ellenállóság. Ezért a színek évek múlva is ugyanolyan ragyogóak, mint az első napon. Az M-PR rendszerhez 2 és 3 rétegű üvegezés is választható, a kor vívmányainak és követelményeinek megfelelően.

arajanlat1.png                                                   

Néhány példa panel lakásokhoz!

A feltüntetett akciós árak már tartalmazzák:

 • a külső-belső párkányokat, szegőléceket és a szerelési segédanyagokat
 • a régi ablakok bontását, elszállítását
 • az új ablakok beépítését
 • az áfát
 • Ingyenes felmérés Budapest területén
ablak01.jpgablak02.jpg
75 300 Ft85 000 Ft
  
ablak03.jpgablak04.jpg
95 200 Ft106 100 Ft
  
ablak05.jpgablak06.jpg
                                   149 200 Ft                                          168 600 Ft
  
ablak08.jpgablak09.jpg
                              208 600 Ft                                      229 300 Ft

 szinek_1.jpg

5 végzetes hiba, amit ablakvásárlásnál elkövethet:

- 1. Végzetes Hiba: Műanyag nyílászárónál soha ne vásároljon olyan terméket, mely nem résszellőző technológiával készült, mivel a tökéletes légzárás miatt a lakás egyáltalán nem tud majd szellőzni. Az emiatt megnövekedett páratartalom aztán a lakás különböző helyeinek penészedéséhez vezet. Kerülje el a nem várt penészedést, és csakis résszellőzővel ellátott ablakokat vásároljon!

- 2. Végzetes Hiba: Soha ne vásároljon ablakot szakember megkérdezése nélkül! Minden lakáshoz más és más típusú ablak a megfelelő, melynek pontos kiválasztásához a helység ezernyi apró paraméterének ismerete szükséges. Mindenképpen kérje ki szakértő tanácsát, mielőtt az Ön által kiválasztott ablakot megvásárolja, de a legjobb, ha már a választásnál is a segítségére van egy hozzáértő szakember.
(A Lamellánál mi teljesen ingyenesen adunk Önnek tanácsot, és segítünk kiválasztani a megfelelő ablakokat!)

- 3. Végzetes Hiba: Soha ne vásároljon olyan ablakot, melyre nincs legalább egy, vagy inkább két év garancia! Bármilyen, kezdetben jónak tűnő ablak tönkremehet 1-2 év után egy rejtett hibából fakadóan, vagy a rossz beépítés miatt.
(A Lamellánál mi nem kevesebb, mint 5 év teljes körű garanciát vállalunk mind ablakainkra, mind a beépítésre!)

- 4. Végzetes Hiba: Soha ne dolgoztasson olyan "szakemberrel", aki mögött nincs korrekt, ellenőrizhető cég. Nagyon sok kontár vállal ablakbeépítési feladatokat, akik aztán a rosszul végzett munkájuk után eltűnnek, és többet nem lehet megtalálni őket.

- 5. Végzetes Hiba: Mindig kérjen referenciákat! Bárki mondhatja, hogy Ő jó munkát végez, de ha nem tudja referenciákkal alátámasztani, ez csak elszálló szó! Ne sajnálja rá az időt, hogy utánanézzen a referenciáknak, nagyon sok csalódástól kímélheti meg magát!
(A mi referenciáink között egyébként olyan épületek szerepelnek, mint a Campona bevásárlóközpont, vagy a Színművészeti Egyetem. Természetesen nagyon sok panel lakás és családi ház ablakcseréit, ablakbeépítéseit is elvégeztük már.)

Bemutatótermünk, ahol Ön élőben is megtekintheti ablakainkat, a XI. kerületben, a Bartók Béla út 106-110. szám alatt található. (Figyelem, a bejárat a Tétényi út felől nyílik!)

Üdvözlettel:

Mészáros Nándor

val_vissza-a-menure.png

vissza_a_fooldalra.jpg 

Műszaki szolgáltatásaink:
ingyenes felmérés, tanácsadás, ajtók, ablakok szakszerű beépítése, redőnyök, reluxák, árnyékolástechnikai elemek beszerelése és gipszkartonozás.
Tekintse meg a referenciáinkat!