Lamella Kft.
Budapest, XI. kerület,
Bartók Béla út 106-110.
Térkép >>>

Üzletünk telefonszáma:

203 6090

Mobil:

06/70 637-3259

06/30 941-4682

E-mail:

lamella@lamella.hu

 

Bejelentkezés:

Minden regisztrált ügyfelünk részére + 5% kedvezményt biztosítunk a GEALAN típusú műanyag nyílászárók árából, amennyiben a regisztrációt követő 2 héten belül rendelést ad fel!
  

Élet a szabadban – RELAZZO teraszburkolat

A RELAZZO segítségével kedve szerint alakíthatja személyes szabadterét.Akár modern és egyenes vonalú, akár időtállóan elegáns – a RELAZZO tökéletesen kifejezi az egyéniséget és az életstílust.Hat különböző színárnyalat áll rendelkezésére álmai teraszának, erkélyének vagy kerti útjainak kialakításához.A kialakításhoz további mozgásteret biztosít a két különböző struktúrájú felület – attól függően, hogy a profilok mely oldalát választja.A terasz hatásos megvilágítását a rendszer kiváló minőségű alkotóelemei, pl. padlóba süllyeszthető nemesacél lámpák biztosítják.A rendkívüli ellenálló képességről a REHAU saját fejlesztésű alapanyag-receptúrája alapján előállított, időtálló RAU-WOOD gondoskodik.Ez egy olyan környezetkímélő high-tech alapanyag, amely tökéletesen egyesíti a fa kellemes optikai jegyeit és a műanyagok ellenállóságát. Ez a hosszú élettartamúteraszburkolat titka.

 Bővebb információkat itt talál:

 

 data.jpg 
  

 

Műszaki szolgáltatásaink:
ingyenes felmérés, tanácsadás, ajtók, ablakok szakszerű beépítése, redőnyök, reluxák, árnyékolástechnikai elemek beszerelése és gipszkartonozás.
Tekintse meg a referenciáinkat!