Lamella Kft.
Budapest, XI. kerület,
Bartók Béla út 106-110.
Térkép >>>

Üzletünk telefonszáma:

203 6090

Mobil:

06/70 637-3259

06/30 941-4682

E-mail:

lamella@lamella.hu

 

Bejelentkezés:

Minden regisztrált ügyfelünk részére + 5% kedvezményt biztosítunk a GEALAN típusú műanyag nyílászárók árából, amennyiben a regisztrációt követő 2 héten belül rendelést ad fel!

                                      Részletesen a Gealan nyílászárókról:

gealan_iq_2reteg.png
       
arajanlat1.png

Felhasználás:
  • fix üvegezésű ablakok,
  • bukó és nyíló-bukó ablakok,
  • nyíló-bukó erkélyajtók,
  • toló-bukó erkélyajtók,
  • emelő-toló erkélyajtók,
  • üvegfalak, portálok,
  • beltéri ajtók
 

GEALAN Hatkamrás profil

IQ 8000-es profil rendszer

 

gealan_iq_8000.jpg

 
 

Különleges követelmények kiszolgálására készült a GEALAN S8000IQ rendszer hatkamrás változata, melynek U-értéke 1,4 W/m2K. Ez a változat összeköttetést jelent az ideális stabilitás és hőszigetelés között. A 74 mm-es beépítési mélység és a hatkamrás kialakítás ellenére a megmunkálás nem bonyolultabb az elődeinél megszokottakhoz, de nagyobb merevítéssel lehet ellátni, így nő a statikai tulajdonsága,és a GEALAN ablak használati megfelelése sok-sok évig garantált.

arajanlat1.png

Néhány példa panel  lakásokhoz!

A feltüntetett akciós árak már tartalmazzák:

 • a külső-belső párkányokat, szegőléceket és a szerelési segédanyagokat
 • a régi ablakok bontását, elszállítását
 • az új ablakok beépítését
 • az áfát
 • Ingyenes felmérés Budapest területén
ablak01.jpgablak02.jpg
104 800 Ft118 200 Ft
  
ablak03.jpgablak04.jpg
132 600 Ft147 600 Ft
  
ablak05.jpgablak06.jpg

207 700 Ft

234 600 Ft
  
ablak07.jpg
342 200 Ft
  
ablak08.jpgablak09.jpg
298 300 Ft325 600 Ft

gealan_szinek.jpg

 

5 végzetes hiba, amit ablakvásárlásnál elkövethet:

- 1. Végzetes Hiba: Műanyag nyílászárónál soha ne vásároljon olyan terméket, mely nem résszellőző technológiával készült, mivel a tökéletes légzárás miatt a lakás egyáltalán nem tud majd szellőzni. Az emiatt megnövekedett páratartalom aztán a lakás különböző helyeinek penészedéséhez vezet. Kerülje el a nem várt penészedést, és csakis résszellőzővel ellátott ablakokat vásároljon!

- 2. Végzetes Hiba: Soha ne vásároljon ablakot szakember megkérdezése nélkül! Minden lakáshoz más és más típusú ablak a megfelelő, melynek pontos kiválasztásához a helység ezernyi apró paraméterének ismerete szükséges. Mindenképpen kérje ki szakértő tanácsát, mielőtt az Ön által kiválasztott ablakot megvásárolja, de a legjobb, ha már a választásnál is a segítségére van egy hozzáértő szakember.
(A Lamellánál mi teljesen ingyenesen adunk Önnek tanácsot, és segítünk kiválasztani a megfelelő ablakokat!)

- 3. Végzetes Hiba: Soha ne vásároljon olyan ablakot, melyre nincs legalább egy, vagy inkább két év garancia! Bármilyen, kezdetben jónak tűnő ablak tönkremehet 1-2 év után egy rejtett hibából fakadóan, vagy a rossz beépítés miatt.
(A Lamellánál mi nem kevesebb, mint 5 év teljes körű garanciát vállalunk mind ablakainkra, mind a beépítésre!)

- 4. Végzetes Hiba: Soha ne dolgoztasson olyan "szakemberrel", aki mögött nincs korrekt, ellenőrizhető cég. Nagyon sok kontár vállal ablakbeépítési feladatokat, akik aztán a rosszul végzett munkájuk után eltűnnek, és többet nem lehet megtalálni őket.

- 5. Végzetes Hiba: Mindig kérjen referenciákat! Bárki mondhatja, hogy Ő jó munkát végez, de ha nem tudja referenciákkal alátámasztani, ez csak elszálló szó! Ne sajnálja rá az időt, hogy utánanézzen a referenciáknak, nagyon sok csalódástól kímélheti meg magát!
(A mi referenciáink között egyébként olyan épületek szerepelnek, mint a Campona bevásárlóközpont, vagy a Színművészeti Egyetem. Természetesen nagyon sok panel lakás és családi ház ablakcseréit, ablakbeépítéseit is elvégeztük már.)

Bemutatótermünk, ahol Ön élőben is megtekintheti ablakainkat, a XI. kerületben, a Bartók Béla út 106-110. szám alatt található. (Figyelem, a bejárat a Tétényi út felől nyílik!)

Üdvözlettel:

Mészáros Nándor

arajanlat1.png

 

val_vissza-a-menure.png

 

vissza_a_fooldalra.jpg

 

 

 

Műszaki szolgáltatásaink:
ingyenes felmérés, tanácsadás, ajtók, ablakok szakszerű beépítése, redőnyök, reluxák, árnyékolástechnikai elemek beszerelése és gipszkartonozás.
Tekintse meg a referenciáinkat!